Επίτευξη Αρμονίας Γείτονα;! – Worcester Student Life

Επίτευξη Αρμονίας Γείτονα;! – Worcester Student Life

Juni 19, 2017 0 Von admin

Ζω σε ένα φοιτητικό σπίτι στα προάστια του Worcester για σχεδόν δύο χρόνια. Η εκμάθηση των τρόπων για την ανεξαρτησία είναι μακράν η καλύτερη απόφαση που θα πάρετε ποτέ. Μόλις έφυγα από τη φωλιά, μεγαλώνεις ως άνθρωπος μαθαίνοντας νέα πράγματα για σένα.

Δεν γνωρίζουν όλοι, δεν συμπαθούν ή δεν εμπιστεύονται τους γείτονες, αλλά υπάρχουν τρόποι να καταρρίψετε αυτά τα εμπόδια αρνητικότητας. Κρατήστε τους φίλους σας κοντά και τους γείτονές σας ακόμα πιο κοντά για να επιτύχετε ειρήνη και μερικές φορές ησυχία τους επόμενους μήνες.

Τα βήματα του Χάουαρντ για την Αρμονία του Γείτονα

 • Στείλτε χριστουγεννιάτικες κάρτες:
  Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες έχουν γίνει ένας στοχαστικός τρόπος για να μειώσετε τα εμπόδια σε άλλους γείτονες και να δημιουργήσετε φιλίες. Βυθιστείτε στην κοινότητα, μην μειώνετε.
 • Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής του γείτονά σας:
  Δεν ζούμε στην Αμερική όπου θα πάρετε ένα καλάθι με ψωμί και λουλούδια κατά την άφιξη από την οικογένεια Adams. Οι Βρετανοί είναι πεισματάρικα ανθρώπινα όντα, δώστε τους πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να δουν την προσοχή σας.
  γείτονας 2
 • Στοιχεία επικοινωνίας ανταλλαγής:
  Ας φανταστούμε, η νέα σας στολή έχει αποσταλεί και οι συγκάτοικοί σας είναι έξω. οι γείτονες μπορούν να σας εξοικονομήσουν βενζίνη για ένα ταξίδι αποθήκης. Ή ακόμα και αν ξεχάσετε να βάλετε πράσινους κάδους (όλοι έχουμε πάει εκεί!) απλά πράγματα θα δημιουργήσουν εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια μεταξύ των σπιτιών.
 • Επικοινωνήστε με τους γείτονές σας:
  Επικοινωνήστε με τους γείτονές σας μια στο τόσο, κρατήστε τους ενήμερους εάν τα συμβόλαια ταιριάζουν σε ένα νέο μπάνιο λόγω των νομικών νόμων που έφερε το συμβούλιο. Οποιαδήποτε πάρτι, μπάρμπεκιου ή οτιδήποτε σχεδιάζετε. να αναλάβει την ευθύνη να το πει σε άτομα που δυνητικά επηρεάζονται έμμεσα.