Εργάζεστε στο Project Car σας; Τι είδους γκαράζ θα χρειαστείτε

Δείτε τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα γκαράζ για το αυτοκίνητο του έργου σας.

Advertisements

Επενδύστε σε μερικά ράφια καλής ποιότητας

Η εργασία σε ένα αυτοκίνητο έργου μπορεί να είναι μια από τις πιο ικανοποιητικές εμπειρίες, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας απόλυτος εφιάλτης αν δεν έχετε κάπου να αποθηκεύσετε όλα τα εργαλεία και τις προμήθειες σας τακτοποιημένα.

Επένδυση σε ορισμένα ράφια καλής ποιότητας και αξιόπιστα συστήματα αποθήκευσης γιατί το γκαράζ σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι όλα θα παραμείνουν εκεί που πρέπει, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε γρήγορα, καθώς το να μην χρειάζεται να ψάξετε για μια πένσα ή πρίζα στη μέση μιας εργασίας μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικό βαθμό απογοήτευσης και χρόνος.

Επιπλέον, όταν τα αυτοκίνητα του έργου δεν θέλουν να συνεργαστούν, βοηθάει οποιαδήποτε βοήθεια ή ανακούφιση από το πρόσθετο άγχος. Τα ποιοτικά ράφια παρέχουν μια οργανωμένη λύση για να διασφαλίσετε ότι το περιβάλλον εργασίας σας είναι απαλλαγμένο από ακαταστασία και ταλαιπωρία.

Τοποθετήστε λίγο μανταλάκι στους τοίχους

Όταν εργάζεστε στο αυτοκίνητο του έργου σας στο γκαράζ, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα εργαλεία και να διασφαλίζετε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα. Η τοποθέτηση κάποιων σανίδων στους τοίχους μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση αυτού του προβλήματος και να φέρει τάξη στο χάος.

Το Pegboard αποτελείται από αλληλοσυνδεόμενες οπές και δέχεται όλα τα μανταλάκια και τα άγκιστρα κανονικού μεγέθους. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε εύκολα σε οποιονδήποτε τοίχο και, στη συνέχεια, μπορείτε να κρεμάσετε όχι μόνο τα εργαλεία σας αλλά και μπογιές, σπρέι μπογιάς, συνδετήρες, κεριά ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για το έργο γρήγορα και εύκολα.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την οργάνωση και να αποτρέψετε τα έργα να γίνουν συντριπτικά.

Αποκτήστε ένα ανοιχτήρι γκαραζόπορτας με ενσωματωμένο χρονόμετρο

Ένα φορτωμένο πρόγραμμα καθιστά δύσκολο να θυμάστε τα πάντα και οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν τα μικρά πράγματα, όπως το να αφήνουν την πόρτα του γκαράζ ανοιχτή. Εξαλείψτε αυτήν την ανησυχία επενδύοντας σε α ανοιχτήρι γκαραζόπορτας με ενσωματωμένο χρονόμετρο.

Αυτό το σύστημα σάς επιτρέπει να προκαθορίζετε το χρονόμετρο ενώ φεύγετε από το σπίτι σας, διασφαλίζοντας ότι η πόρτα του γκαράζ σας θα κλείσει αυτόματα εάν ξεχάσετε να το κάνετε χειροκίνητα. Με τέτοια είδη υψηλής άνεσης, η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο προσιτή και το σπίτι σας θα παραμείνει ασφαλές.

Αγοράστε έναν στιβαρό πάγκο εργασίας

Όταν βρίσκετε έναν κατάλληλο πάγκο εργασίας για το γκαράζ σας, είναι σημαντικό να επενδύσετε στην ποιότητα. Αναζητήστε ένα που είναι δομικά σταθερό και έχει άφθονο χώρο στο συρτάρι.

Αυτό θα παρέχει την απαραίτητη βάση, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι έχετε αρκετό χώρο για να στεγάσετε όλα τα εργαλεία και τα υλικά σας. Επιπλέον, ένας σωστά κατασκευασμένος πάγκος εργασίας θα πρέπει να είναι αρκετά ευανάγνωστος ώστε να αντέχει εύκολα τα μεγάλα βάρη – έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως διακυβεύσετε τη σταθερότητά του όταν εκτελείτε οποιαδήποτε έντονη εργασία.

Αποκτήστε έναν στιβαρό πάγκο εργασίας με άφθονο αποθηκευτικό χώρο για γαλήνη στις προσπάθειές σας για το αυτοκίνητο του έργου σας.

Αφήστε κάτω πατάκια

Η τοποθέτηση χαλιών δαπέδου στο γκαράζ σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από πιθανούς επιβλαβείς λεκέδες λαδιού και λίπους, ειδικά όταν εργάζεστε σε αυτοκίνητο έργου. Όχι μόνο διασφαλίζει ότι ο χώρος είναι ασφαλής από διαρροές, αλλά επίσης αποτρέπει την είσοδο οποιασδήποτε βρωμιάς από το εξωτερικό.

Πατάκια είναι οικονομικά προσιτά και εύκολα στην εγκατάσταση, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη γνώση ή εμπειρία. Μόλις απλωθούν, θα δημιουργήσουν αμέσως μια καθαρή και ασφαλή περιοχή δαπέδου ενώ θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας στην καλύτερη εμφάνιση.

Με τη σημερινή μεγάλη γκάμα σχεδίων, μπορείτε ακόμη και να βρείτε ένα που να ταιριάζει με το ιδιαίτερο στυλ του γκαράζ σας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναλάβετε μια εργασία επισκευής για το αγαπημένο σας αυτοκίνητο του έργου, δώστε προσοχή στην αποφυγή διαρροών και βάλτε συνέχεια κάτω μερικά χαλάκια πρώτα.

Το να έχετε ψυγείο στο γκαράζ σας είναι επίσης μια καλή ιδέα

Τίποτα δεν είναι τόσο απογοητευτικό όσο πρέπει να ξεφύγετε από το αυτοκίνητο του έργου σας και να πάτε μέσα για να ψάξετε για ένα σνακ ή ένα ποτό. Γλιτώνετε την ταλαιπωρία κάθε φορά με ένα ψυγείο στο γκαράζ σας.

Η επένδυση σε ένα μίνι ψυγείο που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στη γωνία μπορεί να σας προσφέρει έναν χώρο εύκολης πρόσβασης για τα σνακ και τα ποτά σας. Δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τη δουλειά σας—αυξάνοντας την παραγωγικότητα—παρέχοντάς σας έναν εύκολο τρόπο να παραμείνετε ενυδατωμένοι για εκείνους που κουράζουν όλη τη νύχτα.

Επιπλέον, το να έχετε ένα ψυγείο κοντά σας θα σας επιτρέψει επίσης να αποθηκεύσετε ορισμένα από τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, όπως μπουλόνια και βίδες, έτσι ώστε τα πάντα να είναι διαθέσιμα όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

άλλα σχετικά άρθρα ενδιαφέροντος:

Ένα καλά οργανωμένο και λειτουργικό γκαράζ είναι ένα όνειρο για πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Ακολουθώντας τις συμβουλές σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, μπορείτε γρήγορα να μετατρέψετε το γκαράζ σας σε ένα καταφύγιο για όλα τα εργαλεία, τα εργαλεία και τις προμήθειες σας.

Με λίγο προγραμματισμό και λίπος αγκώνων, θα μπορείτε να παρκάρετε γρήγορα το αυτοκίνητό σας και να έχετε άφθονο χώρο για να εργαστείτε σε έργα.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Ξεκινήστε σήμερα και απολαύστε τα οφέλη ενός οργανωμένου γκαράζ.

σημειώσεις

Πίστωση εικόνας: εργάζεστε στο αυτοκίνητο του έργου σας από το envato.com

τέλος της ανάρτησης… παρακαλώ κοινοποιήστε το!

Μεταβείτε στο Κέντρο Ανάλυσης Φωτογραφιών μας για Ιδέες στο
„Ανακαίνιση σπιτιού“

|________________________________________________________________|

ανάλυση φωτογραφίες φόρμες οδηγούς

Χρήσιμο άρθρο; Αφήστε μας ένα γρήγορο σχόλιο παρακάτω.
Και παρακαλώ μερίδιο αυτό το άρθρο στα κοινωνικά σας δίκτυα.