Θέλετε να εργαστείτε για μια φιλανθρωπική οργάνωση;

Θέλετε να εργαστείτε για μια φιλανθρωπική οργάνωση;

August 30, 2016 0 Von admin

Έχετε σκεφτεί ποτέ να εργαστείτε για φιλανθρωπικό ίδρυμα, για έναν σκοπό που πιστεύετε με πάθος; Σε αυτόν τον τομέα μπορείτε να ανακαλύψετε ευκαιρίες για να εργαστείτε σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου αιτίες κοντά στην καρδιά σας παρακινούν καθημερινά. Οι Senior Careers Consultants James Goodwin και Chris Manley εξετάζουν μερικούς από τους παράγοντες που μπορεί να σας εμπνεύσουν να εργαστείτε στον φιλανθρωπικό τομέα.

Είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την επιχειρηματική σας οξυδέρκεια

Ενώ ο σκοπός μιας επιτυχημένης φιλανθρωπικής οργάνωσης θα είναι διαφορετικός από τις επιχειρήσεις σε άλλους τομείς, ο τρόπος με τον οποίο διοικούνται θα είναι παρόμοιος. Σύμφωνα με την Δρ. Carol Hornden, την διευθύνουσα σύμβουλο του Coram Foundation, του παλαιότερου φιλανθρωπικού ιδρύματος της Βρετανίας που ιδρύθηκε το 1739 για να εργάζεται με ευάλωτα παιδιά

«Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις καθοδηγούνται από αποστολές και λειτουργούν για κοινωνικό όφελος, αλλά δεν επιβιώνουν αν δεν λειτουργούν σαν επιχειρήσεις».

Η εργασία για μια φιλανθρωπική οργάνωση θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες. Μπορεί να κάνετε πράγματα όπως να χρησιμοποιείτε την εμπορική σας επίγνωση για να λαμβάνετε αποφάσεις σχετικά με τα έργα που επιδιώκει μια φιλανθρωπική οργάνωση, να χρησιμοποιείτε τις αριθμητικές σας ικανότητες για να προσδιορίσετε τη βιωσιμότητα των καμπανιών και να χρησιμοποιείτε δεξιότητες πωλήσεων για να κερδίσετε συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους.

Μπορείτε να φέρετε ολόκληρο τον εαυτό σας στη δουλειά

Εάν θέλετε περισσότερα από τις ώρες εργασίας σας από το άτομο που μπορεί να πει μόνο για τη δουλειά του «Λοιπόν, τουλάχιστον πληρώνει τους λογαριασμούς!», τότε ο φιλανθρωπικός τομέας σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνεστε για την προώθηση ενός σκοπού στον οποίο πιστεύετε πραγματικά. Δεν πρέπει να αφήσετε τις αιτίες στις οποίες πιστεύετε στον ελεύθερο χρόνο σας ή στα ελεύθερα μετρητά σας ή ακόμα και να κοιτάξετε με νοσταλγία πράγματα για τα οποία συνήθιζαν να νοιάζεστε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών σας ημερών. Θα πληρωθείτε για θέματα που θα θέλατε να έχετε εμπλακεί ούτως ή άλλως.

Είναι ένας ταχέως κινούμενος τομέας γεμάτος αλλαγές και νέες προκλήσεις

Πιθανότατα δεν θα εκπλήσσει το γεγονός ότι οι ρόλοι και οι θέσεις στον φιλανθρωπικό τομέα συχνά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη διαθεσιμότητα εξωτερικής χρηματοδότησης. Θα είναι συνηθισμένο ότι μπορεί να βρεθείτε να μετακινηθείτε από το ένα βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο στο άλλο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά θετικά για την ανάπτυξη μιας καριέρας χαρτοφυλακίου. αναμφίβολα θα αποκτήσετε έκθεση σε μια μεγάλη ποικιλία ατόμων και θέσεων και μπορεί να έχετε την ευκαιρία να μετακινηθείτε γεωγραφικά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις πιθανές ευκαιρίες στον φιλανθρωπικό τομέα, το Πρόγραμμα τοποθέτησης φιλανθρωπικών έργων ταιριάζει με τους επιτυχημένους υποψηφίους με φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα παρείχαν στους εθελοντές μια ηθικά ικανοποιητική εμπειρία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας

student_rag_week_donations300Εάν έχετε συμμετάσχει σε φοιτητικές εκστρατείες ή φιλανθρωπικές εργασίες, θα έχετε το σύνολο δεξιοτήτων, την πρωτοβουλία και τη δέσμευση που θα απευθύνονται σε οργανισμούς στον φιλανθρωπικό τομέα. Η εξασφάλιση πρακτικής άσκησης είναι μια συχνή διαδρομή προς την αμειβόμενη εργασία – η εμπειρία με ένα σχετικό θέμα και οι γενικότερες δεξιότητες που θα σας έχει δώσει η ενεργός συμμετοχή σε φιλανθρωπικό έργο, θα είναι ελκυστικές για φιλανθρωπικά ιδρύματα όταν τους προσεγγίσετε για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.

Μπορείτε να βρείτε δουλειά σε αυτόν τον τομέα!

Εθελοντής

Σε αντίθεση με ό,τι νομίζετε, η απόκτηση θέσης εργασίας σε αυτόν τον τομέα μετά την αποφοίτηση είναι εφικτή. Bruna de Palo, Partnerships and Engagement Manager στο Φιλανθρωπική δουλειά, λέει ότι υπάρχουν περισσότερες θέσεις εργασίας από τους αιτούντες στον φιλανθρωπικό τομέα, αλλά οι φιλανθρωπικές οργανώσεις δεν λαμβάνουν επαρκείς αιτήσεις από υποψηφίους με παραδείγματα σχετικής προηγούμενης εμπειρίας. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να μπείτε σε αυτόν τον τομέα, ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε μια σύντομη πρακτική άσκηση. The Three Faiths Forum για παράδειγμα, όπου μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία από τη συγκέντρωση κεφαλαίων, την εργασία στα μέσα ενημέρωσης και τις σχολικές δραστηριότητες, θα μπορούσε να σας προσφέρει εμπειρία τριών έως έξι μηνών για τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Συνοπτικά, το κύριο μήνυμα που θέλουμε να σας δώσουμε είναι ότι η απόκτηση εργασίας σε αυτόν τον τομέα είναι εφικτή. Υπολογίζεται ότι περίπου 600.000 άτομα εργάζονται σε αμειβόμενους ρόλους στον εθελοντικό τομέα, ένας σχετικά μικρός αριθμός που σημαίνει ότι οι θέσεις εργασίας είναι ιδιαίτερα περιζήτητες. Θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά εάν τα καταφέρετε, θα καταλήξετε με μια ανταποδοτική και άκρως ικανοποιητική καριέρα που αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων.

Όπως με κάθε ανταγωνιστικό ρόλο, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τη διαδρομή σας σε αυτόν τον τομέα έγκαιρα και προσεκτικά. Η υπηρεσία πανεπιστημιακής σταδιοδρομίας σας θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε αυτό το πεδίο. Στο Warwick μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο ρίχνοντας μια ματιά στις δραστηριότητες που Εθελοντές Warwick προσφέρει και επίσης σκεφτείτε να εμπλακείτε σε μία από τις πολλές φιλανθρωπικές κοινωνίες του Warwick SU.