Θέλετε να εργαστείτε στον Τρίτο Τομέα;

Θέλετε να εργαστείτε στον Τρίτο Τομέα;

März 11, 2016 0 Von admin

Εδώ στο Warwick πραγματοποιήσαμε πρόσφατα μια εκδήλωση «Σταδιοδρομίες σε Φιλανθρωπικά ιδρύματα, Εκστρατεία και Εθελοντισμός». Τέσσερις ομιλητές από διαφορετικά υπόβαθρα συμμετείχαν, όλοι συνδεδεμένοι με το πάθος και την επιθυμία τους να «βοηθήσουν». Η σαφής συμβουλή τους για όποιον σκέφτεται να πάει στον κλάδο της καριέρας είναι να αποκτήσει εμπειρία! Η Camilla και ο Yuan της επιτροπής εθελοντών Warwick μοιράζονται μερικές ακόμη ιδέες από τους διαφορετικούς ομιλητές.

reality_check100Η Charlotte Rook είναι ανώτερη συντονίστρια από το Μονάδα Προσωπικής Υποστήριξης (PSU), μια ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει οικογένειες που υποβάλλονται σε αστικές διαδικασίες χωρίς νομική βοήθεια. Η συμβουλή της για όσους θέλουν να εργαστούν στον τρίτο τομέα είναι να είναι ρεαλιστές. Οι αποδοχές θα είναι χαμηλότερες από ό,τι για μια αντίστοιχη θέση εργασίας σε άλλους τομείς. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αβέβαιη χρηματοδότηση που λαμβάνουν οι οργανισμοί του τρίτου τομέα. Υπάρχουν, ωστόσο, οφέλη από την εργασία στον τρίτο τομέα: δημιουργική εργασία και καλοί εργοδότες. Η δουλειά δεν είναι ποτέ κοσμική και οι εργοδότες είναι συχνά γενναιόδωροι στην έγκριση των αιτημάτων για διακοπές. Εάν θέλετε να βρείτε εργασία, θα πρέπει να επιδείξετε καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και εμπειρία στον τομέα. Θα πρέπει να έχετε ενσυναίσθηση και να παρέχετε υποστήριξη πελατών.

ψυχική_υγεία250Masami Duble, εργάζεται ως υπάλληλος υποστήριξης αποκατάστασης στο Μωσαϊκό Clubhouse, η οποία «διοργανώνει υποστήριξη για να βοηθήσει άτομα που ζουν με ψυχικές ασθένειες να ενταχθούν ξανά στους κόσμους της φιλίας, της απασχόλησης και της εκπαίδευσης». Ο Masami είπε ότι έμαθε τι παρακινεί τους ανθρώπους να εργαστούν και πώς να ασχολούνται με άλλους στην πρώτη του πρακτική στο PSU. Είχε σκοπό να γίνει δικηγόρος, αλλά η πρακτική του άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στον τομέα των φιλανθρωπικών οργανώσεων. Η εργασιακή εμπειρία ή μια πρακτική άσκηση στον τομέα που σας ενδιαφέρει είναι σημαντική και ο Masami μπόρεσε να λάβει πληρωμή για τη δική του μέσω ενός προγράμματος Warwick (εάν βρίσκεστε στο Warwick επικοινωνήστε με το Careers για περισσότερες πληροφορίες). Ο Masami υποστηρίζει την εργασία σε μικρότερα φιλανθρωπικά ιδρύματα επειδή μπορείτε να εμπλακείτε σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Σε μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορεί να βρεθείτε περιστεριώνας σε ένα τμήμα. Μην φοβάστε να αμφισβητήσετε την κατεύθυνση σας και να έχετε ανοιχτό μυαλό – ο τομέας είναι τεράστιος με πολλούς ρόλους και ευκαιρίες. το περιβάλλον αλλάζει συνέχεια. Έχετε το νου σας για ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από μια εργασία μερικής απασχόλησης, έως το να είσαι στέλεχος στο πανεπιστήμιο ή να είσαι εθελοντής στον ελεύθερο χρόνο σου – όλα μετράνε. είπε ο Μασάμι

«Πηγαίνετε πέρα ​​από τα βιβλία, δείξτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε καλά με τους άλλους».

Οι εργοδότες θέλουν να ξέρουν ότι είστε κοινωνικοί και ότι είστε ικανοί να βάλετε τον εαυτό σας «εκεί έξω».

έννοια μοναξιά, χαμένη, θλίψη ή προβλήματα

Η Maureen Johnson είναι κοινωνική λειτουργός σταδιοδρομίας από Προαγωγή της Ελευθερίας. Παίρνει συνεντεύξεις για νέο προσωπικό και δεν θέλει απλώς να ακούσει ότι οι υποψήφιοι θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Αναζητά το πάθος και την κατανόηση της διαφοράς που θα μπορούσατε να κάνετε στις ζωές των ανθρώπων. Η Maureen αντιμετωπίζει περίπλοκα ζητήματα κάθε μέρα. Έχει δέσμευση και επιθυμία να βοηθά τους ανθρώπους, αλλά όλο και περισσότερο, η γνώση των περίπλοκων κυβερνητικών συστημάτων και του τρόπου με τον οποίο επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων είναι σημαντική. Τα μικρά λάθη μπορεί να έχουν επιπτώσεις στη ζωή των ανθρώπων, πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Μαθαίνεις συνεχώς στον Τρίτο Τομέα!

Η κοινωνική εργασία δεν είναι μια δουλειά 9-5, και η Maureen μίλησε για τη σημασία του να μπορείς να «σβήνεις» στο τέλος της ημέρας. Χρειάζεστε ανθεκτικότητα, ζωή εκτός δουλειάς και αίσθηση του χιούμορ. Υπάρχουν πολλά θετικά στην κοινωνική εργασία, αναπτύσσονται οι δεξιότητες κριτικής λογικής και καταλαβαίνεις πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Εργάζεστε ως μέρος μιας ομάδας και μαθαίνετε πάντα για τον εαυτό σας καθώς δοκιμάζονται οι αντοχές και η ενέργειά σας. Η καρδιά σας πρέπει να είναι στη δουλειά, πρέπει να είστε ένας άνθρωπος «μισογεμάτο το ποτήρι», πάντα ικανός να βρει κάτι θετικό, ακόμα και στις πιο απελπιστικές περιπτώσεις.

head_blowing_away_alzheimers250

Joelle Fitch από το Εταιρεία Αλτσχάιμερ εργάζεται στο New Partnership Office ως εταιρικός έρανος. Πριν από τον σημερινό της ρόλο, συμμετείχε ενεργά κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της χρόνων στο Πανεπιστήμιο του Warwick, ως Πρέσβειρα Διεύρυνσης Συμμετοχής, Υπεύθυνη Κλήσης Φοιτητών και Πρέσβειρα Φοιτητών του Warwick. Οι εμπειρίες από τις θέσεις αλίευσαν τις επικοινωνιακές και διοικητικές της ικανότητες και πυροδότησε την επιθυμία να είναι μέρος του φιλανθρωπικού τομέα. Ο τρέχων ρόλος της περιλαμβάνει συγκέντρωση κεφαλαίων από εταιρείες. Η ανθεκτικότητα είναι ζωτικής σημασίας επειδή οι εταιρείες συχνά απορρίπτουν προτάσεις χορηγίας.