Κάνοντας φίλους και συνδέσεις ενώ παρακολουθείτε διαδικτυακά μαθήματα – THE STUDENT LIFE BLOG

Κάνοντας φίλους και συνδέσεις ενώ παρακολουθείτε διαδικτυακά μαθήματα – THE STUDENT LIFE BLOG

März 24, 2021 0 Von admin

Φωτογραφία του Nicholos Nauth Γράφτηκε από την Amy Bridges

Το πανεπιστήμιο είναι το μέρος όπου υποτίθεται ότι κάνετε συνδέσεις και νέους φίλους, αλλά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον φαίνεται λίγο διαφορετικό. Αισθάνεστε ότι η σύνδεση με άλλους φοιτητές ή ακόμα και με τους καθηγητές σας είναι πιο δύσκολη στο διαδίκτυο από ό,τι όταν τα μαθήματα γίνονται αυτοπροσώπως. Αν και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο. Σημαίνει απλώς ότι ίσως χρειαστεί να καταβληθεί λίγη περισσότερη προσπάθεια.

Σύνδεση με τους καθηγητές σας

Όταν πρόκειται για τους καθηγητές σας, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε στις ώρες επίσκεψης τους. Παρόλο που γίνεται μέσω κλήσης ζουμ και όχι αυτοπροσώπως, αυτές οι ώρες επίσκεψης μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας σύνδεσης ή ακόμα και να κάνουν τα μαθήματά σας να αισθάνονται λίγο πιο απτά. Ενώ οι καθηγητές σας μπορεί να αισθάνονται λίγο εκφοβιστικοί, σας υπόσχομαι ότι είναι απλοί άνθρωποι και θέλουν να έρθετε να τους μιλήσετε.

Συνδεθείτε με τους συνομηλίκους σας και κάνετε φίλους

Όσο για το να κάνεις σχέσεις με τους συνομηλίκους σου είναι λίγο διαφορετικό. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε.

Ομαδικά Έργα

Ένας τρόπος είναι ότι ενώ κάνετε ομαδικά έργα συνδεθείτε με τους συνομηλίκους σας και μιλήστε για περισσότερα από το έργο σας. Ίσως μπορέσετε να κάνετε μια σύνδεση με αυτόν τον τρόπο. Αν και στους περισσότερους από εμάς δεν αρέσουν τα ομαδικά έργα, μπορούν να είναι ένας τρόπος για να ανοίξετε τη συζήτηση και να σπάσετε τον πάγο με τους ανθρώπους.

Εγγραφείτε σε Ομάδες

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομάδες ή κλαμπ στο Trent, υπάρχουν για το πρόγραμμά σας ή για γυμναστήριο, τέχνη, DnD. Θα μπορούσατε ακόμη και να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που δεν είναι για το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άτομα από διαφορετικά τμήματα. Η συμμετοχή σε μια ομάδα όχι μόνο σας δίνει πρόσβαση σε διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά σας δίνει επίσης ένα άλλο σπάσιμο πάγου. Οι περισσότερες ομάδες έχουν διαφορετικές δραστηριότητες ή κοινωνικές βραδιές (πηγαίνω σε βραδιές ταινιών Archaeology κάθε Δευτέρα … στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε, απλώς μεταβείτε στο Trent Anthropology Society Instagram για περισσότερες πληροφορίες).

Θα μπορούσατε επίσης να εγγραφείτε σε ομάδες του Facebook για να βοηθήσετε να βρείτε νέα άτομα για να συνδεθείτε. Η υποβολή ερωτήσεων και η δημιουργία διαλόγου σε μια ομάδα Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε φίλους.

Συμμετέχω!

Ένας άλλος τρόπος για να γνωρίσετε νέους φίλους είναι να συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες μέσω του Trent και του Φοιτητικού Συλλόγου Trent Durham. Αυτές οι εκδηλώσεις βγάζουν κόσμο από όλα τα προγράμματα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη γκάμα ανθρώπων.

Μπορείτε επίσης να εργαστείτε εθελοντικά στο σχολείο μέσω ψηφιακών εκδηλώσεων όπως το Open House. Ο εθελοντισμός μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους ανθρώπους και ταυτόχρονα θα φαίνεται υπέροχος στο αρχείο του συμμαθητή σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδεθείτε με ανθρώπους, παρόλο που μπορεί να φαίνεται περίεργο και όχι αυτό που έχετε συνηθίσει, υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να κάνετε αυτούς τους φίλους για μια ζωή που θα διαρκέσουν μια ζωή.