Κορυφαίες συμβουλές για κάθε πιο φρέσκο ​​που μετακομίζει στις Αίθουσες αυτόν τον Σεπτέμβριο – Φοιτητική Ζωή του Worcester

Κορυφαίες συμβουλές για κάθε πιο φρέσκο ​​που μετακομίζει στις Αίθουσες αυτόν τον Σεπτέμβριο – Φοιτητική Ζωή του Worcester

Juli 10, 2020 0 Von admin

Αρχικά, ελπίζω να είστε όλοι καλά και στους υποψήφιους φοιτητές που θέλουν να έρθουν μαζί μας εδώ στο Πανεπιστήμιο του Worcester, ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσετε ένα νέο μέρος της ιστορίας σας!

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε φρέσκος; Υπάρχουν μερικές αλήθειες που είναι σχεδόν καθολικές. Εδώ είναι η λίστα ελέγχου σας:

1. ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ καλά.

Τώρα αυτό είναι προφανές, σωστά; Σχεδιάστε καλά. Λοιπόν, αρκετά αστεία, όλοι πιστεύουμε ότι τα έχουμε όλα μαζί όταν μετακομίζουμε σε φοιτητικά καταλύματα. Ωστόσο, υπήρχαν μερικά πράγματα που θα ήθελα να ήξερα όταν μετακόμισα. Πράγματα όπως „πώς θα είναι η στάθμευση αυτοκινήτων την ημέρα;“ και „Πού στο καλό βρίσκεται το κατάλυμά μου;“ Είμαι εδώ για να βοηθήσω!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακαλύψει την πανεπιστημιούπολη σας κατάλυμα βρίσκεται στο Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και, όταν φτάσετε την ημέρα για να κάνετε check in, θα σας δοθεί ένας χάρτης της πανεπιστημιούπολης για περισσότερες πληροφορίες. Οι ξεναγήσεις στην πανεπιστημιούπολη θα είναι επίσης διαθέσιμες!

Είναι πολύ σημαντικό να σκοπεύετε να έρθετε την καθορισμένη ώρα για check in!! Τοσο σημαντικο! Αν ήμουν στη θέση σας, θα έφτανα με άφθονο χρόνο, καθώς οι χώροι στάθμευσης είναι συχνά απασχολημένοι και δεν θέλετε να χάσετε τη θέση σας! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ενώ βρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη, αναζητήστε κάποιον με μπλουζάκι „Είμαι εδώ για να βοηθήσω“ ή „ρωτήστε με“, σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει!

2. Φέρτε μόνο ότι ΧΡΕΙΑΖεστε.

Τώρα νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι όλοι οι μαθητές βγαίνουν πραγματικά για το κομμάτι της «φρέσκιας ζωής» του Uni. Όλοι ενθουσιαζόμαστε με τις διαλέξεις (εμείς?), τα ξενύχτια και η συνάντηση νέων φίλων!

Ωστόσο, για να σας βοηθήσουμε να νιώσετε άνετα, η διακόσμηση του δωματίου σας και η άνεση στο uni σας είναι α ΠΡΕΠΕΙ. Μπορεί να θέλετε να φέρετε νεραϊδάκια ή καρτ ποστάλ για να τα βάλετε στο δωμάτιό σας ή ίσως απλά θέλετε μερικά όμορφα μαξιλάρια και σεντόνια;

Το θέμα είναι ότι ανακάλυψα ότι έφερα πάρα πολλά πράγματα και τελικά δεν είχα χώρο να τα κρατήσω όλα. Οπότε οπωσδήποτε σκεφτείτε το πριν ετοιμάσετε τα πακέτα. Είδη κουζίνας, όπως τοστιέρα και βραστήρας, θα υπάρχουν ήδη στην κοινόχρηστη κουζίνα σας, οπότε μην ανησυχείτε να τα φέρετε… εκτός αν θέλετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η φανταχτερή τοστιέρα σας από ροζ χρυσό να αστράφτει στην κουζίνα, τότε προχωρήστε! (χαχα!). Άλλα πράγματα όπως μια σκούπα και μια σφουγγαρίστρα, βρίσκονται όλα στο διαμέρισμά σας και δεν χρειάζεται να τα φέρετε!

Πράγματα που σίγουρα θα χρειαστείτε:

Μαχαιρικά είδη

Πιάτα

Τσάντες κάδου

Αλουμινόχαρτο / μεμβράνη

Ψαλίδια

Προιόντα καθαρισμού! (Αυτά τα μπάνια γίνονται ακαθάριστα αν μείνουν ανέγγιχτα για λίγο!!)

Σεντόνια, πάπλωμα, κάλυμμα στρώματος (για αυτή την επιπλέον άνεση σωστά;!), πετσέτες.

Είδη γραφείου όπως στυλό, χαρτί, αρχεία κ.λπ.

Θα έλεγα ότι αυτά είναι τα κύρια πράγματα που χρειάζεστε. Όλα τα άλλα μπορείτε να τα καταφέρετε όταν μετακομίσετε και αφού καταλάβετε τη διάταξη του διαμερίσματός σας!

3. Βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με το απόθεμά σας

Όταν μετακομίσετε, θα σας δοθούν φύλλα χαρτιού που ονομάζονται «απογραφή» που βασικά απαριθμεί όλα όσα υπάρχουν ήδη στο δωμάτιο. Πρέπει να υπογράψετε και να συμφωνήσετε με αυτό το απόθεμα όταν είστε ικανοποιημένοι με αυτά που παραθέτει. Αν δείτε οποιαδήποτε ζημιά στο δωμάτιό σας όταν μετακομίζετε, από διαρροές παραθύρων έως τσιπς στο γραφείο. Φροντίστε να το γράψετε! Εάν φτάσετε στο τέλος του χρόνου σας στις αίθουσες, κάνετε έναν έλεγχο δωματίου και δεν αναφέρατε τίποτα από αυτά, μπορεί να χάσετε την κατάθεσή σας! (Κανένας μαθητής δεν έχει χρόνο για αυτό σωστά;!)

Σίγουρα θα έβγαζα φωτογραφίες από τα πάντα στο δωμάτιό σας – καλύτερα ασφαλές παρά συγγνώμη!

4. Αξιολογήστε τον φοιτητικό σας προϋπολογισμό!

Τώρα, οι προϋπολογισμοί των φοιτητών είναι ένα μεγάλο θέμα για συζήτηση! Δεν είναι αυτονόητο ότι όλοι παλεύουμε κάποια στιγμή στο uni με τη σωστή διαχείριση των χρημάτων μας!

Σίγουρα θα σκεφτόμουν τον προϋπολογισμό! Θα σου κάνει τη χάρη στο μέλλον σου υπόσχομαι!

Υπολογίστε το κόστος για τα παντοπωλεία που θέλετε να αγοράσετε κάθε εβδομάδα. Εάν μπορείτε, μάθετε να μαγειρεύετε μερικά απλά πιάτα προτού μετακομίσετε σε αυτά τα οποία χρησιμοποιούν φθηνότερα υλικά όπως ντομάτες σε κονσέρβα, αυγά και κατεψυγμένα λαχανικά. Όλα τα μικρά πράγματα, όπως τα βότανα και τα μπαχαρικά, αξίζει να σημειωθούν, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε τι θα σας απομείνει κάθε εβδομάδα.

Κάντε μια εναλλαγή μεταξύ των συγκατοίκων σας για τυχόν αγορές που πρέπει να κάνετε για το διαμέρισμά σας (κανείς δεν θέλει να αγοράσει όλες τις σακούλες για κάδους). Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ρότα για το ποιος βγάζει τους κάδους ή καθαρίζει το ντους, αν μοιράζεστε.

5. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ.

Απολαύστε το χρόνο σας στο uni καταλύματα! Το Worcester uni είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε αυτή τη ζωή στο uni! Εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο και πάρτε κάθε πράγμα όπως είναι! Υπάρχουν πάντα άνθρωποι για να σας βοηθήσουν, γι‘ αυτό θυμηθείτε να αναζητήσετε υποστήριξη αν σας πιάσει βαρύς.

Τα λέμε σύντομα,

Λόρεν χχχ