Σε σενάριο Τζόρνταν Μάρεϊ

Φωτογραφίες Nicholos Nauth


Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση… είτε μας αρέσει είτε όχι. Με το τέλος του σχολικού έτους 2020/2021, οι μαθητές θα πρέπει να αρχίσουν να εξετάζουν τα σχέδιά τους για το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2021. Κάθε μαθητής έχει τις δικές του σκέψεις και πιθανές επιπλοκές που επηρεάζουν την απόφασή του να επιστρέψει – ή να μην επιστρέψει – στο πανεπιστημιούπολη.

Η πανδημία είναι δυναμική στους περιορισμούς που προστέθηκαν και αφαιρέθηκαν και προστέθηκαν ξανά. Τούτου λεχθέντος, τα σχέδια που ανακοινώθηκαν για το φθινοπωρινό εξάμηνο υπόκεινται σε αλλαγές, αλλά εδώ είναι μια συλλογή όλων των πληροφοριών που χρειάζεστε για να πάρετε την καλύτερη απόφαση για εσάς ξεχωριστά. Ο καθένας πρέπει να σκεφτεί τι είναι καλύτερο για αυτούς και την επιστροφή τους στο σχολικό έτος 2021/2022.

  • Από τον Ιανουάριο του 2021, ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Trent Leo Groarke ανακοίνωσε ότι αναμένουν και σχεδιάζουν να επιστρέψουν στα προσωπικά μαθήματα για το φθινοπωρινό εξάμηνο.
  • Επιλογές εξ αποστάσεως μάθησης θα είναι επίσης διαθέσιμες σε όσους επιθυμούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν διαδικτυακά ή σε όσους δεν αισθάνονται άνετα ή ασφαλείς να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους αυτοπροσώπως.
  • Εάν οι συνθήκες είτε στο Durham είτε στο Peterborough προχωρήσουν περαιτέρω, το πανεπιστήμιο είναι έτοιμο να μεταβεί ξανά γρήγορα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
  • Ένα υποχρεωτικό εργαλείο προσυμπτωματικού ελέγχου COVID-19 είναι ενεργό και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις του Trent και πιθανότατα θα συνεχιστεί εάν ή όταν ανοίξουν πλήρως οι πανεπιστημιουπόλεις.
    • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου, το απόρρητο μαθητών/εργαζομένων/επισκεπτών και το ίδιο το εργαλείο ελέγχου μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.trentu.ca/screen
  • Υπηρεσίες όπως ακαδημαϊκές συμβουλές, υγεία και ευεξία, ακαδημαϊκές δεξιότητες και υποστήριξη μέσω των κολεγιακών κοινοτήτων του Trent θα είναι διαθέσιμες για να βοηθήσουν τους φοιτητές το φθινοπωρινό εξάμηνο
  • Οι εγγραφές μαθημάτων ανοίγουν στα μέσα Ιουνίου 2021 για φοιτητές που επιστρέφουν και στα τέλη Ιουνίου 2021 για νέους/εισερχόμενους φοιτητές.

Για άλλη μια φορά, είναι σημαντικό να επαναλάβουμε ότι αυτά τα σχέδια είναι ρευστά και επομένως υπόκεινται σε αλλαγές. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό οι φοιτητές να γνωρίζουν τα σχέδια και τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στο Πανεπιστήμιο Trent, ώστε να μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει καλύτερα. Ανεξάρτητα από το αν θα επιστρέψουμε ή όχι στην πανεπιστημιούπολη, εξακολουθούμε να είμαστε συνδεδεμένοι με το Trent μέσω της κοινότητας και των πόρων που διατίθενται εξ αποστάσεως.