Ξενάγηση στην Αίθουσα Πανεπιστημίου – Φοιτητική Ζωή του Worcester

Ξενάγηση στην Αίθουσα Πανεπιστημίου – Φοιτητική Ζωή του Worcester

Juni 12, 2017 0 Von admin

Πριν ξεκινήσω το Πανεπιστήμιο, τον Σεπτέμβριο, θυμάμαι ότι προσπαθούσα συνεχώς να βρω hashtags στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή βίντεο στο YouTube που θα μου έδιναν μια φοιτητική άποψη για το πού θα έμενα για τον επόμενο χρόνο. Καθώς δεν είχα πολλή τύχη, σκέφτηκα να σας κάνω μια μικρή ξενάγηση στο δωμάτιο του πρώτου έτους μου.

Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι είχα πάρει την πρώτη μου επιλογή για καταλύματα με ιδιωτικό μπάνιο και έκτοτε πέρασα το χρόνο ζώντας στο AE Houseman Halls, Flat 4. Όταν έφτασα αρχικά εξεπλάγην με το πόσο ευρύχωρα είναι τα δωμάτια πολύς αποθηκευτικός χώρος ήταν διαθέσιμος!

Αυτή η πλευρά του δωματίου είναι όπου κρατάω τα περισσότερα πράγματα μου. Η ντουλάπα και τα συρτάρια είναι γεμάτα ρούχα, ανταλλακτικά κλινοσκεπάσματα, τσάντες και παπούτσια, αλλά το κάτω μεγαλύτερο συρτάρι είναι γεμάτο με φανταχτερά ρούχα για τα socials της Τετάρτης το βράδυ.

Στη συνέχεια έχουμε το χώρο για τα ράφια, στο επάνω μέρος μου αρέσει να κρατάω τα σχολικά βιβλία και τα DVD μου, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχουν εφεδρικά γραφικά και μερικά τσιμπήματα για σνακ αργά το βράδυ.

Τέλος, σε αυτή την πλευρά έχουμε το γραφείο μου που είναι το αγαπημένο μου μέρος του δωματίου μου και όπου κάνω τη δουλειά μου. Ο πίνακας ανακοινώσεων ήταν εδώ όταν μετακόμισα και αποφάσισα να τον γεμίσω με φωτογραφίες των φίλων και της οικογένειάς μου πίσω στο σπίτι για να με παρακινήσει και να με παρηγορήσει όταν η ολονύκτια γραφή αξιολόγησης γίνεται δύσκολη. Στο κάτω μέρος έχουμε την παρακινητική μου πρόταση και τα γκρινιάρικα ημερολόγια για γάτες για να μου υπενθυμίζουν πότε είναι οι προθεσμίες μου και τι κάνω όλη την εβδομάδα. Μου αρέσει να προσθέτω στον πίνακα ανακοινώσεων μου συνεχώς, να βάζω καρτ-ποστάλ από τον παππού και τη γιαγιά μου, γράμματα από το σπίτι, ακόμα και πράγματα όπως εισιτήρια κινηματογράφου για να μου θυμίζουν μια υπέροχη μέρα.

Στη συνέχεια έχουμε το κρεβάτι μου! Χάρηκα τόσο πολύ που ανακάλυψα ότι έχει αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι, ώστε να μπορώ να κρατάω τα κουτιά και τις θήκες μου εκεί κάτω έτοιμα για όταν πρέπει να φύγω. Νομίζω ότι το κρεβάτι είναι πολύ άνετο και μεγαλύτερο από όσο φανταζόμουν. Το επίπεδο κεφαλάρι στο πίσω μέρος είναι επίσης υπέροχο και λειτουργεί ως κομοδίνο με μερικά κρυφά συρτάρια αποθήκευσης.

Τέλος, έχουμε το δικό μου μπάνιο. Στην αρχή δίσταζα να πληρώσω για ένα μπάνιο αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που το έκανα! Είναι πραγματικά βολικό να έχετε τον δικό σας χώρο για να κάνετε ντους και να ετοιμαστείτε καθώς δεν υπάρχει βιασύνη. Σας παρέχει επίσης χώρο για να αποθηκεύετε προϊόντα καθαρισμού, μακιγιάζ και φάρμακα, ώστε το δωμάτιό σας να μην γεμίζει!

Ορίστε το έχουμε! Ελπίζω, αν είστε υποψήφιος φοιτητής, να σας άρεσε να έχετε μια μικρή επισκόπηση του πώς είναι η φοιτητική στέγαση και οι σημερινοί φοιτητές απόλαυσαν να έχουν μια μύτη στο AE Houseman Hall.