Πλεονεκτήματα της επαγγελματικής αντικατάστασης ελατηρίου γκαραζόπορτας

Πριν λάβετε μια τελική απόφαση, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τα οφέλη από την εγκατάσταση ενός νέου ελατηρίου. Το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι ένα νέο ελατήριο θα διαρκέσει για χρόνια και θα κρατήσει το γκαράζ σας να λειτουργεί ομαλά και αθόρυβα.

Advertisements

Torsion Springs

Ένα σπασμένο ελατήριο είναι ενοχλητικό και μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή ζημιά στο σπίτι ή το όχημά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να αναζητάτε τις υπηρεσίες μιας αξιόπιστης εταιρείας επισκευής γκαραζόπορτας για να χειριστείτε τα προβλήματά σας.

Υπάρχουν πολλά είδη ελατηρίων που χρησιμοποιούνται σε ένα γκαράζ. Ωστόσο, τα πιο συνηθισμένα είναι τα ελατήρια στρέψης και τα ελατήρια επέκτασης. Τα ελατήρια στρέψης είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματα γιατί είναι πιο ανθεκτικά και απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Είναι επίσης ασφαλέστερα από τα ελατήρια επέκτασης.

Τα ελατήρια στρέψης βρίσκονται συνήθως σε γκαράζ με μεταλλικό άξονα με σφιχτή περιέλιξη. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει στα ελατήρια να περιστρέφονται και να ασκούν πίεση χωρίς να προκαλούν την απομάκρυνση των πηνίων.

Ανάλογα με τον τύπο του ελατηρίου σας, η πόρτα σας μπορεί να χρειάζεται ετήσιους συντονισμούς. Αυτό περιλαμβάνει ομαλότερη λειτουργία και μειωμένη φθορά σε άλλα μέρη της γκαραζόπορτας σας.

Ελατήρια επέκτασης

Ίσως είναι καλύτερο να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε τα ελατήρια της γκαραζόπορτας σας. Οι δύο τύποι ελατηρίων διαφέρουν με διάφορους τρόπους, επομένως πρέπει να γνωρίζετε τι έχετε να κάνετε. Εάν εξακολουθείτε να αποφασίζετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία Αντικατάσταση ελατηρίου γκαραζόπορτας Austin και ζητήστε τους να σας δώσουν μια εκτίμηση.

Η φθορά είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για την αντικατάσταση του ελατηρίου της γκαραζόπορτας σας. Μπορείτε να ελέγξετε για σημάδια φθοράς και σκισίματος αναζητώντας ένα κενό μεταξύ των πηνίων. Όταν δείτε αυτό το κενό, θα θέλετε να αντικαταστήσετε το ελατήριο.

Για να μην φθείρονται τα ελατήρια σας, πρέπει να φροντίζετε να τα λιπαίνετε τακτικά. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εφαρμόζοντας λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη στα ελατήρια. Αυτά τα λιπαντικά δεν θα καταστρέψουν τα πηνία των ελατηρίων και θα αποτρέψουν επίσης τη σκουριά των ελατηρίων.

Σημάδια μιας μη ισορροπημένης γκαραζόπορτας

Μια μη ισορροπημένη γκαραζόπορτα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Θα μπορούσε να πέσει πάνω σε κάποιον ή κάτι κάτω από αυτό. Οι ασταθείς πόρτες μπορεί επίσης να χρειαστούν πολύ χρόνο για να ανοίξουν και να κλείσουν και να κάνουν περίεργους θορύβους όταν το κάνουν.

Όταν μια πόρτα είναι εκτός ισορροπίας, είναι συνήθως καλή ιδέα να την επιθεωρήσει ένας επαγγελματίας Επισκευή γκαραζόπορτας Ώστιν. Μια δοκιμή ισορροπίας θα σας πει εάν τα ελατήρια σας είναι σε τάξη. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε το βάρος της πόρτας. Εάν σας φαίνεται βαρύ, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε ένα από τα ελατήρια.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι πιο περίπλοκο από ένα σπασμένο ελατήριο. Η πόρτα μπορεί να κολλάει και ίσως χρειαστεί να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε άλλα εξαρτήματα.

Ο ανώμαλος πυθμένας είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια μιας μη ισορροπημένης γκαραζόπορτας. Αυτό συμβαίνει επειδή το βάρος της πόρτας κατανέμεται άνισα μέσω των ελατηρίων.

Κόστος μιας Νέας Άνοιξης

Εάν τα ελατήρια της γκαραζόπορτας σας δεν λειτουργούν, ίσως είναι καιρός να τα αντικαταστήσετε. Αλλά το κόστος της αντικατάστασης αυτών των ζωτικών τμημάτων της πόρτας σας μπορεί να είναι υψηλό. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε την τιμή.

Πρώτα, ρωτήστε εάν η αναγραφόμενη τιμή περιλαμβάνει εργασία. Ένας τεχνίτης μπορεί να εγκαταστήσει ελατήρια γκαραζόπορτας, αλλά η πρόσληψη ενός επαγγελματία μπορεί να σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό σε γκαραζόπορτα για μια δωρεάν προσφορά.

Δεύτερον, πάρτε μια εγγύηση. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ισόβια εγγύηση για ανταλλακτικά. Αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό από το ότι θα καλυφθεί το εργατικό κόστος. Είναι επίσης καλό να βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε για ένα σχέδιο συντήρησης. Η αδυναμία συντήρησης των ελατηρίων σας μπορεί να ακυρώσει την εγγύησή σας.

Μετράει κατάλληλα τα ελατήρια σας

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το παλιό σας ελατήριο στρέψης γκαραζόπορτας, εσείς πρέπει πρώτα να το μετρήσει. Εάν το κάνετε, θα μπορούσατε να αποφύγετε να παραγγείλετε το λάθος ελατήριο ή να παρουσιάσετε δυσλειτουργία του ελατηρίου σας αφού το εγκαταστήσετε.

άλλα σχετικά άρθρα ενδιαφέροντος:

Για να μετρήσετε σωστά το ελατήριο στρέψης σας, θα χρειαστείτε μια μεζούρα και έναν χάρακα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν χάρακα για να μετρήσετε το μήκος του ελατηρίου και τη διάμετρό του. Η χρήση μιας μεζούρας θα σας βοηθήσει επίσης να υπολογίσετε το μέγεθος των πηνίων.

Ο καλύτερος τρόπος για να μετρήσετε το μετρητή καλωδίων ενός ελατηρίου είναι μετρώντας τον αριθμό των πηνίων. Για ακριβείς μετρήσεις, θα χρειαστεί να μετρήσετε τουλάχιστον 20 δακτυλίους. Αφού ολοκληρώσετε τη μέτρηση του αριθμού των βρόχων, μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε το μήκος του ελατηρίου.

σημειώσεις

Πίστωση εικόνας: τα οφέλη της επαγγελματικής αντικατάστασης ελατηρίου γκαραζόπορτας από το envato.com

τέλος της ανάρτησης… παρακαλώ κοινοποιήστε το!

Μεταβείτε στο Κέντρο Ανάλυσης Φωτογραφιών μας για Ιδέες στο
„Ανακαίνιση σπιτιού“

|________________________________________________________________|

ανάλυση φωτογραφίες μορφές οδηγούς

Χρήσιμο άρθρο; Αφήστε μας ένα γρήγορο σχόλιο παρακάτω.
Και παρακαλώ μερίδιο αυτό το άρθρο στα κοινωνικά σας δίκτυα.