4 συμβουλές ανοιξιάτικου καθαρισμού για μαθητές – Worcester Student Life

4 συμβουλές ανοιξιάτικου καθαρισμού για μαθητές – Worcester Student Life

März 15, 2019 0 Von admin

Ως μαθητής, ο ανοιξιάτικος καθαρισμός μπορεί να είναι η τελευταία σκέψη στο μυαλό σας όταν αναλαμβάνετε πολλές άλλες υποχρεώσεις, παράλληλα με τη φρίκη του προϋπολογισμού των φοιτητών. Ωστόσο, μην απελπίζεστε… Ως συμφοιτητής που στην πραγματικότητα δεν τον πειράζει ένα καλό ανοιξιάτικο καθαρισμό από καιρό σε καιρό, μπορώ να σας πω τώρα ότι υπάρχουν πολλά οφέλη μακροπρόθεσμα. Εδώ είναι οι 4 κορυφαίες συμβουλές μου για τον ανοιξιάτικο καθαρισμό με φοιτητικό προϋπολογισμό.

Οικονομικά μυστικά καθαρισμού της άνοιξης

Γεια σε όλους εσάς τους υπέροχους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Worcester! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι ο τελευταίος ψηφιακός πρεσβευτής του ιστολογίου. Και τι καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε αυτό το νέο εγχείρημα από το να γράφετε για τον ανοιξιάτικο καθαρισμό με φοιτητικό προϋπολογισμό! Το να διατηρείτε το χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο όχι μόνο σας βοηθά να διαχειριστείτε το άγχος σας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών, αλλά επίσης σας βοηθά να εστιάσετε όταν μελετάτε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να διαβάσετε τα μυστικά καθαρισμού του προϋπολογισμού μου για μια φοιτητική άνοιξη καθαρή.

Συμβουλή 1: Διαχωρίστε τις δαπάνες

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβό εξοπλισμό καθαρισμού ή προϊόντα για τον ανοιξιάτικο καθαρισμό των φοιτητικών σας καταλυμάτων. Εάν ζείτε με άλλους σε αίθουσες ή φοιτητικό σπίτι, διαχωρίστε το κόστος αγοράς προϊόντων καθαρισμού από απολύτως λογικά καταστήματα όπως το Aldi ή το B&M. Αν είστε οικονομικά αποδοτικοί, θα ανανεώσετε το περιβάλλον σας πολύ περισσότερο. Ή ακόμα καλύτερα: φτιάξτε τα δικά σας πράσινα προϊόντα καθαρισμού για μια φθηνή και φιλική προς το περιβάλλον λύση!

Συμβουλή 2: Καθαρίστε την ακαταστασία

Ο ανοιξιάτικος καθαρισμός μπορεί επίσης να σημαίνει διαλογή των πολύτιμων υπαρχόντων σας, απόρριψη ή παράδοση αντικειμένων που δεν χρειάζεστε ή δεν θέλετε πλέον. Προσπαθώ να αφήνω μία ή δύο ώρες κάθε λίγους μήνες για να έχω μια πλήρη τακτοποίηση του δωματίου μου, οπότε προγραμματίστε μερικές ημερομηνίες βαθύ καθαρισμού στο ημερολόγιό σας. Αυτό είναι πραγματικά πολύ θεραπευτικό σε περιόδους στρες με επικείμενες προθεσμίες και έλλειψη ύπνου. Οποιαδήποτε αντικείμενα δεν χρειάζεστε πλέον και είναι σε καλή κατάσταση μπορούν να δωριστούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή να πωληθούν για κάποια επιπλέον μετρητά.

Συμβουλή 3: Χαρά ή ενόχληση;

Για όποιον από εσάς έχει παρακολουθήσει την εκπομπή της Marie Kondo στο Netflix, θα γνωρίζει την ιδέα της να διατηρεί μόνο αντικείμενα που σας δίνουν χαρά. Αν σας ενοχλεί, δεν έχει σκοπό ή δεν έχει κάποια συναισθηματική αξία, είναι καλύτερο να το ξεφορτωθείτε. Αυτό είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να κάνει την ταξινόμηση λίγο πιο εύκολη και να σας δώσει αυτό το κίνητρο να απαλλαγείτε από αυτές τις κάλτσες με τρύπες που μεγαλώνουν! Αφιερώστε χρόνο για να κρατήσετε κάθε αντικείμενο και να αποφασίσετε αν σας δίνει αυτό το αίσθημα χαράς ή αν μόλις νιώσατε άνετα με την παρουσία του.

Συμβουλή 4: Αποθηκεύστε την αποθήκευση

Θεωρώ ότι το να έχω κάποια κουτιά αποθήκευσης κάνει τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη. Τα κουτιά κάνουν το δωμάτιό μου πολύ πιο ευρύχωρο, ενώ διευκολύνουν τον εντοπισμό αντικειμένων ομαδοποιώντας τα μαζί. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα μέρη στο Worcester, συμπεριλαμβανομένων των Primark και Tiger. Μπορείτε να πάρετε μερικά πραγματικά όμορφα σε πολύ λογικές τιμές! Μπορείτε επίσης να παραλάβετε μερικά μεγάλα κουτιά αποθήκευσης από την Wilko για περίπου 10 £, τα οποία είναι τόσο χρήσιμα για παπούτσια, φανταχτερά φορέματα και οτιδήποτε θέλετε να κρύψετε!

Εάν δεν έχετε χρόνο για έναν βαθύ ανοιξιάτικο καθαρισμό, μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να προγραμματίζετε μια ώρα κάθε εβδομάδα για να τακτοποιείτε τον εαυτό σας. Θα αισθάνεστε πολύ πιο χαλαροί και με κίνητρο στο περιβάλλον σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διώξετε το άγχος και να συγκεντρωθείτε πιο αποτελεσματικά.

Επιπλέον, τι καλύτερο από το να μπορείς να καυχιέσαι στους γονείς σου ότι έγινες νίντζα ​​στο να φροντίζεις τον εαυτό σου και το δωμάτιό σου;! (Μέχρι την επόμενη φορά θα πρέπει να ανατρέψετε το δωμάτιό σας για να βρείτε αυτό το ρούχο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ντουλάπας)…

Καλό ανοιξιάτικο καθάρισμα!

Ριάνα. Χ

IMG_20190216_151617_710

Επόμενα βήματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σε φοιτητικά καταλύματα, συμπεριλαμβανομένων αίθουσες κατοικίας και ιδιωτική στέγασηΕπισκεφθείτε το σελίδες διαμονής στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου του Worcester.