Happy 7th Birthday Story Snug!  · Story Snug

Happy 7th Birthday Story Snug! · Story Snug

Oktober 31, 2022 0 Von admin

Happy 7th Birthday Story Snug!

Είναι εκπληκτικό που ασχολούμαι με το blog εδώ και 7 χρόνια! Δεν είχα ιδέα όταν άρχισα να γράφω ότι το Story Snug θα γινόταν ένα τόσο υπέροχο και σημαντικό μέρος της ζωής μου, αλλά αγαπώ το blog μου και όλες τις ευκαιρίες που μου έφερε. Μου έχει συστήσει εμένα και την οικογένειά μου μερικά υπέροχα βιβλία, παλιά και νέα, και μου αρέσει να μιλάω για βιβλία με τόσους πολλούς υπέροχους συγγραφείς, εικονογράφους και εκδότες, στην πραγματική ζωή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που θα ήθελα να ευχαριστήσω για την υποστήριξη του Story Snug.

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πηγαίνει στον σύζυγό μου, ο οποίος είναι ο τεχνικός μάγος πίσω από το Story Snug, και στην κόρη μας, που είναι μανιώδης αναγνώστρια και στα γερμανικά και στα αγγλικά.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους followers του Story Snug και σε όλους εσάς που αφήνετε τόσο υπέροχα σχόλια στα blogposts. Οι επισκέψεις και τα σχόλιά σας εκτιμώνται πολύ. Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να επισκεφθείτε 🙂

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ακόλουθούς μου Κελάδημα, Facebook, Pinterest και bloglovin‘ και σε όλους όσους μοιράζονται τις αναρτήσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λαμβάνουν μέρος στα δώρα μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους συγγραφείς και τους εικονογράφους που έγραψαν guest posts για το Story Snug και παρείχαν γενναιόδωρα αντίγραφα βιβλίων για να τα χαρίσουμε. Σας ευχαριστούμε που απαντήσατε στις ερωτήσεις της συνέντευξής μας και που μας δώσατε μια φανταστική εικόνα για τη δουλειά και τις δημιουργικές σας διαδικασίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους εκδότες και τους εκπροσώπους δημοσίων σχέσεων που μας προσκαλούν σε ξεναγήσεις στο blog και μας στέλνουν φανταστικά βιβλία για να διαβάσουμε και να προτείνουμε. Σας είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και ευχόμαστε μόνο να είχαμε τον χρόνο να γράψουμε για κάθε βιβλίο που αγαπάμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φίλους μου SCBWI (Society of Children’s Book Writers and Illustrators) που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω το Story Snug και που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν με τη συγγραφή του δικού μου εικονογραφημένου βιβλίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στην κοινότητα του blogging για την υποστήριξη του Story Snug, ιδιαίτερα στους ειδικούς φίλους μας που ασχολούνται με το blog που είναι καταχωρημένοι στο blogroll. Ρίξτε μια ματιά στα υπέροχα ιστολόγιά τους, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ και τόσο υπέροχο περιεχόμενο για να απολαύσετε.

The SEA SAW - Story Snug

Εξακολουθούμε να διαβάζουμε πολλά εικονογραφημένα βιβλία και συχνά επιστρέφουμε και ξαναδιαβάζουμε παλιά αγαπημένα. Μερικές από τις ιστορίες που μας άρεσε περισσότερο να διαβάσουμε φέτος είναι η Vera Jewel is Late for School, The Golden Acorn, The Sea Saw, The Tide, Raj and the Best Holiday Ever!, Just Read, The Girls, η νικήτρια του 2018 Lollies Picture Book Award, Mr Bunny’s Chocolate Factory. Γράψαμε επίσης ένα blog για μια αγαπημένη εδώ και πολύ καιρό, CLICK, CLACK, MOO Cows That Type, και μια αγαπημένη μου παιδική ηλικία που βρήκαμε πρόσφατα σε ένα βιβλιοπωλείο του Ηνωμένου Βασιλείου – το Giant Jam Sandwich.

Alphabet Street - Story Snug

Υπάρχουν μερικά καταπληκτικά βιβλία για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας που τα ενθαρρύνουν να απολαμβάνουν τα βιβλία από μικρή ηλικία. Μερικά από τα αγαπημένα μας φέτος περιελάμβαναν το Go, το Go, το Pirate Boat, την Alphabet Street, με την υπέροχη ζωφόρο και το A QUIET QUIET HOUSE. Τα δομικά μπλοκ Pip και Posy Jigsaw είναι επίσης πολύ διασκεδαστικά!

Απολαύσαμε το Stripes new έγχρωμα βιβλία φαντασίας, The Missing Bookshop και Little Rabbit’s Big Surprise, και λατρέψαμε τη νεότερη πειρατική περιπέτεια του Jonny Duddle, The Jolley-Rogers and the Pirate Piper. Διαβάσαμε επίσης μερικά υπέροχα βιβλία κεφαλαίων, όπως το συγκινητικό και προβληματικό No Ballet Shoes στη Συρία, το ντεμπούτο μυθιστόρημα της Julie Pike, The Last Spell Breather και το φουτουριστικό The Last Human. Επίσης, εξετάσαμε το πρώτο μας βιβλίο της Jacqueline Wilson, Wave Me Goodbye.

Ένας πλανήτης γεμάτος πλαστικό - Story Snug

Διαβάσαμε και φέτος μερικά υπέροχα μη μυθιστορήματα και μάθαμε για την ανακύκλωση και τη βοήθεια του περιβάλλοντος μας στο A Planet Full of Plastic and απειλούμενα είδη στο Survival. Το Balloon to the Moon και το The Spacessuit ήταν υπέροχα αναγνώσματα για τον εορτασμό των 50 χρόνων του Moonwalk και μας έδωσαν ενδιαφέρουσες ιδέες για την ιστορία του γεγονότος. Γνωριστήκαμε στον Βρετανό εξερευνητή στο The Daring Story of Isabella Bird από τη συγγραφέα Lori Mortensen και η Esther Coombs‘ Plant, Sow, Make & Grow μας έδωσε μια λαμπρή εισαγωγή στην κηπουρική.

Χωρίς παπούτσια μπαλέτου στη Συρία - Story Snug

Έχουμε λάβει μέρος σε πολλές περιοδείες ιστολογίου, όπως το No Ballet Shoes της Catherine Bruton στη Συρία, το My Cousin is a Time Traveler του David Solomon και το Save the Day for Ada May! της Elizabeth Dale. Ο Jim Smith ήρθε επίσης μαζί μας για να μιλήσουμε για τον Barry Loser στο πλαίσιο της περιοδείας 2018 #Lollies.

Καλωσορίσαμε επίσης τους συγγραφείς Lari Don, Lauren Wohl, Deborah Fajerman, Julie Ballard και την εικονογράφο Francesca Gambatesa που έγραψαν αναρτήσεις στο blog για τα αγαπημένα τους βιβλία, τις δημιουργικές διαδικασίες, την έμπνευση και τις εικονογραφήσεις τους.

Ένα από τα αγαπημένα μας βιβλία τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν μια ιστορία Advent του Alex T. Smith. Απολαύσαμε απόλυτα την ανάγνωση του How Winston Delivered Christmas, είναι μια πραγματική αλλαγή σελίδας και ήταν πολύ δύσκολο να διαβάσουμε μόνο ένα κεφάλαιο τη νύχτα! Σίγουρα θα το ξαναδιαβάσουμε και αυτόν τον Δεκέμβριο!

Πώς παρέδωσε ο Winston τα Χριστούγεννα - Story Snug

Οι πέντε αναρτήσεις ιστολογίου με τις περισσότερες προβολές στο Story Snug τα τελευταία επτά χρόνια εξακολουθούν να είναι βιβλία που είναι παλιά αγαπημένα. Learning with Elmer, Learning with Eric Carle, Funnybones, On The Way Home και Learning with Room on the Broom. Μου άρεσε να κάνω τις μαθησιακές αναρτήσεις και είναι ενδιαφέρον ότι όλα αυτά είναι εικονογραφημένα βιβλία που έχω χρησιμοποιήσει τακτικά στην τάξη για να υποστηρίξω τη μάθηση των παιδιών.

Μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις του Story Snug στον πίνακα Pinterest.

Είναι απίστευτο που μόλις ξεκινάω τον 8ο χρόνο του blogging, κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ξεκίνησα το Story Snug. Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να διαβάσουμε και να προτείνουμε πολλά περισσότερα υπέροχα βιβλία τον επόμενο χρόνο!